Grilleriet – vi brenner for god mat

Intervju med daglig leder, Jane Austad ved Grilleriet.

Grilleriet - ekte grillopplevelse

G

rilleriet åpnet i oktober 2011, og har alt som skal til for å legge til rette for hyggelige matopplevelser. Restauranten er varm og intim, samtidig har de plass til mange gjester. Grilleriet har 180 sitteplasser, men kan fint tilrettelegge for 250 gjester ved større arrangementer. Grilleriet er opptatt av å bruke det beste utvalget av sesongens råvarer for å skape en autentisk grillopplevelse. Retter blir nøye tilberedt på en spesiell kullgrill kjent som Josper grill. Dette betyr at hver bit av maten blir stekt over ekte kull, og det krever en hel sekk kull hver eneste dag for å opprettholde den unike smaken og aromaen. Når du besøker Grilleriet vil du virkelig kunne kjenne den autentiske grillsmaken i hvert eneste måltid. Kokkene har perfeksjonert kunsten å grille, og de legger sin lidenskap i hvert eneste måltid for å sikre at du får den beste smaksopplevelsen mulig.

grilleriet-3219-2
en-02

Selskap og arrangement

Etter mange år som nærmeste nabo til Folketeateret, har Grilleriet blitt drevne på å servere store grupper. De skreddersyr gjerne ditt neste selskap akkurat slik du vil ha det. De luftige og lune lokalene passer for store og små anledninger – på dagtid eller kveldstid.

Etter oppussingen har passasjen blitt et enda hyggeligere sted å være, og det er ekstra gledelig å se folk fra baren trekke ut i passasjen. Nå er bordene fulle hver eneste fredag og lørdag, sier daglig leder Jane Austad.

Afterwork i Folketeaterpassasjen

Folketetaterpassasjen har gjennomgått en omfattende oppussing som har tilført passasjen en helt ny opplevelse og atmosfære. Den dynamiske belysningen som endrer seg hver eneste kveld skaper en unik stemning, sier daglig leder Jane Austad ved Grilleriet.

Hver fredag arrangerer Grilleriet «Afterwork» med DJ, som begynner klokken 17 og varer til 21. Dette er en tid da passasjen blir fylt med god stemning og liv. Etter oppussingen har passasjen blitt et enda hyggeligere sted å være, og det er ekstra gledelig å se folk fra baren trekke seg ut i passasjen. Nå er bordene fulle hver eneste fredag og lørdag, og det er en levende atmosfære som gjør Folketetaterpassasjen til et populært møtested for både lokalbefolkningen og besøkende.

Velkommen til Grilleriet og la smaksløkene dine oppleve deilige grillretter og god stemning!

grilleriet_highres-6+(1)
image-asset