K J E R N E K R A F T
K J E R N E K R A F T

Kjernekraft

Ditt yoga- og pilatesstudio i hjertet av Oslo

Har du et høyt tempo i hverdagen? Yoga og pilates kan hjelpe deg å bli kvitt stress og spenninger i både kropp og hode.

På Kjernekraft tilbyr vi et bredt spekter av trening i små grupper eller med personlig trener. Enten du trenger en effektiv treningsøkt som får opp pulsen og gir deg en dose endorfiner - eller en mer terapeutisk time med fokus på fascia, embodiment og mindfulness - du finner det hos oss. Vi tar trening og velvære til et nytt nivå.

kjernekraftoslo.no

post@kjernekraftoslo.no

@kjernekraftoslo

En rolig oase midt i sentrum

Kjenn skuldrene senke seg så fort du kommer innenfor dørene. På Kjernekraft skal du føle deg velkommen og godt tatt vare på fra første stund.

Praktiser yoga og pilates i vårt deilige studio med eikegulv og lun stemning. Eller tren klassisk pilates på reformer og andre apparater med en liten, eksklusiv gruppe i vårt fullt utstyrte
pilatesstudio.

Med små klasser, erfarne lærere og personlig veiledning i en rolig atmosfære får du raskt merkbare resultater, overskudd og lave skuldre. Vi vil at trening hos oss skal være noe du ser frem til, ikke bare enda et punkt på to-do-listen.

Yoga eller pilates på jobben

Yoga og pilates er utmerket trening for stive kontorkropper, og passer for alle, uavhengig av alder, helse og fysisk form. Treningen kan forebygge belastningsskader i blant annet skuldre, nakke og rygg, gi økt konsentrasjon og mer energi, og redusere stress. En bedriftsavtale hos oss er en god investering både for arbeidsgiver og arbeidstaker.

På Kjernekraft kan vi tilby trening for bedrifter før, i eller etter arbeidstid.

Våre butikker