g r i l l e r i e t
g r i l l e r i e t

Grilleriet

Mye av Grilleriets unike karakter er at det meste av maten tilberedes på en Josper kullgrill. Grillen er selve hjertet i restauranten og på kjøkkenet, og med mulighet for temperatur på nærmere 500 grader, sørger den for at kjøttet beholder sin saftighet. De nordiske råvarene står i sentrum og dette innebærer en spennende variasjon som følger sesongene.

22 83 56 00

grilleriet.no

post@grilleriet.no

@grilleriet

Oslos beste frokotbuffé?

På Grilleriet serverer vi også en bugnende økologisk frokostbuffé hver dag. Norsk tradisjonsmat, egenkomponerte omeletter, frisk frukt og juice, samt espressobaserte drikker laget av vår barista, gir deg en knallstart på morgenen. Prøv oss gjerne i forbindelse med et frokostmøte!

Grilleriet har 140 vanlige sitteplasser.  Ved større, private arrangementer kan vi fint dekke til 200 gjester inne og opptil 1000 gjester i Folketeaterpassasjen. På et nivå over restauranten har vi mezzaninen hvor vi har plass til 40 gjester.

Duften av grill

Rundt kjøkkenet har vi installert en bred bardisk, hvor det er dekket opp til flere gjester. Her kan du sitte kun få meter fra kokkene som lager maten og grillen som spraker og dufter av deilig grillmat. Det er selvfølgelig lov å stille kokkene spørsmål når de jobber – kanskje får du noen tips og råd også.

Våre spisesteder