S C A R P E T T A
S C A R P E T T A

Scarpetta Pastabar

Scarpetta Pastabar tilbyr tradisjonelle retter som ravioli, pici, ragu - for å nevne noe - med grande passione for det italienske kjøkkenet. I vår delikatesseavdeling kan du få kjøpt forskjellige typer fersklaget pasta, Sicilianske arancini og basisvarer som olivenolje, ost, skinke og oliven.

45 87 66 67

scarpetta.no

post@scarpetta.no deli@scarpetta.no

@scarpettapastabar

Med grande passione

Scarpetta Pastabar er eid av en kvartett bestående av Antonio, Kjersti og kokkebrødrene Giorgio og Mitch. Til sammen har de et utall antall år i restaurantbransjen bak seg, med erfaring fra forskjellige kjøkken både i Italia og Norge.

Med grande passione for det italienske kjøkkenet blir det laget tradisjonelle retter hver dag, både for salg og til bestilling i restauranten. Ravioli, pici, ragu – for å nevne noe. I delikatesseavdelingen kan man få tak i flere forskjellige typer fersklaget pasta og Sicilianske arancini, i tillegg til typiske basisvarer som olivenolje, ost, skinke og oliven.

De byr på både take-away, spis her, bestill med deg en matkasse til hyttetur eller et par middager til helgekos – catering, pastakurs, vinsmaking, selskaper og feiringer av de fleste anledninger – mulighetene er mange! Gjengen på Scarpetta Pastabar er kompromissløse på kvalitet, utover det er de så fleksible de bare kan.

Våre spisesteder