Scarpetta Pastabar
Med grande passione
Scarpetta Pastabar er eid av en kvartett bestående av Antonio, Kjersti og kokkebrødrene Giorgio og Mitch. Til sammen har de et utall antall år i restaurantbransjen bak seg, med erfaring fra forskjellige kjøkken både i Italia og Norge.
Med grande passione for det italienske kjøkkenet blir det laget tradisjonelle retter hver dag, både for salg og til bestilling i restauranten. Ravioli, pici, ragu – for å nevne noe. I delikatesseavdelingen kan man få tak i flere forskjellige typer fersklaget pasta og Sicilianske arancini, i tillegg til typiske basisvarer som olivenolje, ost, skinke og oliven.
De byr på både take-away, spis her, bestill med deg en matkasse til hyttetur eller et par middager til helgekos – catering, pastakurs, vinsmaking, selskaper og feiringer av de fleste anledninger – mulighetene er mange! Gjengen på Scarpetta Pastabar er kompromissløse på kvalitet, utover det er de så fleksible de bare kan.
Våre spisesteder
Fiskeriet
Kombinert spisested og fiskebutikk. Vi leverer de beste produktene fra havet og kanskje byens beste fish’n chips.
Frosken Cafe og restaurant
Vi serverer kaffe og bakverk fra tidlig morgen og lunsj fra kl. 11. Vi holder også åpent før forestilling på Folketeatret.
W. B. Samson
Her kan du sette deg ned og nyte en kanelbolle, få med deg et stenovnsbakt brød hjem, eller finne kaken til din helt spesielle anledning.