F O L K E T E A T E R E T
F O L K E T E A T E R E T

Folketeateret

Norges største privatteater

Folketeateret ligger i hjertet av Folketeaterpassasjen, og tilbyr fantastiske oppsetninger. Dette er Norges største privatteater med 1.400 plasser og over 12.000 kvm med sal, scene, publikumsområder, prøvesaler og egne konferanserom.

21 09 65 00

folketeateret.no

publikum@folketeateret.no gruppesalg@folketeateret.no

@folketeateret

Spektakulære forestillinger

Siden åpningen i 2009 har vi bl.a. spilt forestillingene
MAMMA MIA!, Buddy Holly, WE WILL ROCK YOU,
Monty Python's Spamalot, My Fair Lady, Annie, Billy Elliot, De tre Musketerer, Mary Poppins, Singin´ in the Rain og Les Misérables. Vi har under den samme perioden hatt besøk av nærmere 1.000.000 publikummere. I tillegg til forestillinger og show har vi også vært arena for mange store events og TV-produksjoner.

Velkommen til Folketeateret! 

Events og konferanser

Som Norges største privatteater egner Folketeateret seg perfekt som arena for eventer, konferanser, kick off, TV-produksjoner m.m. Gjennom vårt samarbeid med Folketeaterpassasjens hotell og restauranter kan vi tilby overnatting og alle typer servering – i forbindelse med forestillinge, konferanser og eventer.

Fullserviceteateret

På Folketeateret legger vi til rette for en komplett helaften. Sammen med de 5 spisestedene i Folketeaterpassasjen og våre 4 barer og VIP-rom, er det nesten ingen grenser for hva vi kan få til. Ingen gruppe er for liten og ingen gruppe er for stor. Vi fikser alt fra et glass champagne og canapéer i en av våre barer til full middag servert i vårt VIP-rom Krohgsalen. Det er selvfølgelig tillatt å ta med drikke inn i salen under forestilling.

Et fantastisk restaureringsprosjekt

Folketeateret er en musikk- og teaterscene med tilhørende foajé- og barområder. Lokalene ble tidligere benyttet som hovedscene for Den Norske Opera. Folketeateret ble i 2006 overtatt av Eiendomsspar AS, som gjennomførte et omfattende restaureringsprosjekt med vekt på å ivareta scenens rike tradisjoner og byggets unike arkitektoniske uttrykk.