Fiskeriet – de beste råvarer

Intervju med daglig leder av Fiskeriet, Karina Jämtoft

Fiskeriet - de beste råvarer havet har å by på

F

iskeriet på Youngstorget tok over og totalrenoverte den tidligere velkjente fiskebutikken til Erling Moe høsten 2010. Den 100 år gamle fiskebutikken ble lagt ned i 2009, så det er derfor med ekstra glede at Fiskeriet kan drive fiskebutikk og restaurant i nettopp disse lokalene. 

Med lidenskap for sjømat har de klart å skape en unik opplevelse for kunder som besøker butikken og restauranten.

Oslos beste fiskebutikk

Oslos beste fiskebutikk er definitivt Fiskeriet. Konseptet er en spennende blanding av gammelt og nytt, der det moderne og historiske smelter sammen til en unik opplevelse. På Fiskeriet møter du et dedikert personale med en brennende interesse for fisk som kan skilte med lang erfaring og lidenskap for faget sitt. Kundeservice er viktig for Fiskeriet, spesielt når det gjelder å inspirere den yngre generasjonen. Her kan du få verdifulle tips og veiledning om hvordan du skal tilberede fisken på best mulig måte.


Vi setter en ære i å bruke kun viltfanget fisk av høyeste kvalitet, og dette er noe vi er lidenskapelig opptatt av. Bærekraft og miljø står høyt på vår agenda, og vi streber etter å unngå matsvinn ved å bruke hele fisken fra hode til hale, forteller Karina.

Restaurant og butikk

I tillegg til lekre råvarer fra fiskedisken serverer Fiskeriet hjemmelaget mat av ypperste kvalitet i restauranten. Her kan du nyte varme, smakfulle fiskeretter som fish & chips, fiskesuppe og bacalao. Eller hva med et glass champagne til østersen? Hvis du er på farten kan du selvfølgelig ta med maten hjem.

De rustikke og innbydende lokalene ønsker alle velkommen, uansett om du er på vei til teateret, har nettopp avsluttet en lang arbeidsdag, eller bare ønsker å nyte en herlig fiskemiddag med gode venner. En ekstra godbit på menyen er dagens fiskerett, som serveres gjennom hele høst- og vintersesongen.

Bak disken på Fiskeriet tilbys det ikke bare fersk fisk, men også et utvalg av herlige tørrvarer og delikatesser. Her finner du fiskegratenger proppfulle av saftig fisk, egne fiskekaker tilgjengelig hele uken, velsmakende fiskesupper og mye mer. I tillegg har de et utvalg av deilige dressinger og remulader som er perfekte for de som ønsker å ta med seg maten hjem og tilføre ekstra smak til måltidet.

Skjermbilde 2023-09-21 kl. 21.17.26
fiskeriet_281119_0322

Det er en utrolig krevende, men samtidig en spennende og utrolig givende jobb å drive en fiskebutikk, sier Karina, daglig leder av Fiskeriet.

fiskeriet_281119_0347
fiskeriet_281119_0173