P A U L S ' S B O U T I Q U E
P A U L S ' S B O U T I Q U E

Paul`s Boutique- Bar og Bodega

Paul’s Boutique er kjent som den originale Hip Hop baren på Aleksander Kiellands Plass i Oslo, bygget av kjærlighet for sjangeren og miljøet i 2014. I 2022 fikk Paul’s et nytt og større hjem, ved Youngstorget, i Folketeaterpassasjen i Oslo sentrum. Musikken er en stor del av sjelen til Paul’s, hvor det spilles alt av Rap og Hip Hop fra tidlig 1980-tallet til idag, med innslag av funk, jazz, soul og andre tilstøtende sjangre.

920 29 560

paulsoslo.no

Post@paulsoslo.no

@paulsboutiqueoslo

Paul's Mixtape

Paul’s har også utvidet med en egen bodega. Paul’s Bodega serverer en varierende meny av superdigge små og store retter, med forankring i den urbane kulturen som skapte Paul’s Boutique. Bestill mat hvor enn du vil, enten du sitter i Bodegaen, i Boutiquen eller på vårt uteområde.  Vi har også lunsj alle åpningsdager mellom 10-15 .I andre etasje finner du cocktailbaren Paul’s Boutique. Her legges det mye håndverk og stolthet i sine cocktails. Paul’s fokuserer på klassiske cockatils, men har en varierende meny bestående av både klassikere, egne tweaks og Paul’s spesialiteter. Boutiquen har også en stort utvalg øl, vin og alkoholfri drikke. 

Catering & Event

Paul’s Boutique holder også en rekke eventer, som kunstkonkurransen Veggish, Tv premierer, musikkproduksjoner, stand up, samt vår egen Hip Hop Quiz. Vi bistår privat-og bedriftskunder i Oslo og omegn, og kan leies inn til å servere eventer, kick-offs, lukkede selskaper og annet. Vi skreddersyr menyen til ditt behov. Du kan hente maten selv eller få den levert til avtalt tid. Det er også mulig å leie kokk på timebasis. Med om lag 60 sitteplasser og en kapasitet på 100 pers kan Paul’s Boutique bookes til dine arrangementer, afterwork, møter og feiringer. Rommet har fleksibel innredning som kan tilpasses ditt opplegget. Det er selvfølgelig mulighet for servering av mat og drikke, og menyen kan utarbeides etter ønske. 

Våre spisesteder